PIEPT DE PUI LA CUPTOR CU SMANTANA, CIUPERCI SI CASCAVAL
mai 03, 2015Ingrediente necesare pentru a prepara pieptul de pui cu smantana, ciuperci si cascaval ( 3 portii ):
- 1 piept de pui dezosat- 100gr cascaval
- 1 ou
- 4-5 linguri de smantana 12%
- 2-3 ciuperci
- sare si piper dupa gust
Puiul cu smantana, ciuperci si cascaval se numara printre retetele mele preferate. Este o mancarica delicioasa si foarte simplu de preparat. Se poate servi ca atare, cu salata sau cu ce garnitura va place.
Mod de preparare piept de pui cu smantana, ciuperci si cascaval:
Dupa cum va spuneam, este foarte simplu de preparat. Am spalat pieptul de pui, l-am taiat felii subtiri ( o idee mai groase decat pentru snitele ) si l-am presarat cu sare si piper pe ambele parti.Am uns o tava cu putin ulei si am asezat feliile de pui in 2 straturi astfel incat sa nu ramana spatii goale intre ele. Daca raman spatii goale curge smantana in tava si se arde.
In continuare, am amestecat smantana cu oul batut, am adaugat sare si piper si am turnat peste feliile de pui din tava. Am dat cascavalul pe razatoarea mare si l-am presarat uniform peste stratul de smantana iar peste cascaval am asezat feliute de ciuperci.
Spor la gatit si pofta buna!
Va astept si pe pagina de Facebook!
3 comentarii
Am facut reteta si a iesit WOW .. eu i'am adaugat si putin usturoi si a iesit super.. multumesc pentru reteta ..a fost delicioasa :)
RăspundețiȘtergereCu placere! Si eu multumesc pentru super ideea cu usturoiul! :)
ȘtergereAm facut si eu aceasta reteta.foarte gustoasa,iar ciupercile ii dau un gust extraordinar.Flori :)
RăspundețiȘtergere